8:00 - 16:00

Ponedeljak - Petak

021 3014266

Futoška 50, 21000 Novi Sad

office@drustvotrgovacans.org.rs

CILJ:

Udruženje je osnovano sa ciljem okupljanja registrovanih trgovaca, preduzetnika i pravnih lica, radi zaštite i unapređenja trgovine, uvećanja stručnog znanja, obezbeđenja odgovarajućeg statusa i poboljšanja položaja trgovaca u u društvu, očuvanja tradicije i ugleda trgovine i trgovaca kao i radi negovanja i razvijanje etike u trgovini.

• Da inicira i razvija društvene aktivnosti koje su od zajedničkog interesa, kao i društvenog interesa za razvoj i unapređenje kvaliteta trgovine i uvećanje stručnog znanja i obezbeđivanje odgovarajućeg statusa i poboljšanja položaja u društvu svojim članovima Udruženja;
• Da koordinira u organizovanju međusobne pomoći svojim članovima po potrebi;
• Poboljšanje komunikacije između članova Udruženja, s jedne strane i državnih organa i nadležnih službi, odnosno sa građanima;
• Poboljšanje odnosa članova Udruženja sa svim strukturama društva koje su od značaja za njihov rad;
• Da se stara o očuvanju tradicije i ugleda trgovine i trgovaca kao i o negovanju i razvijanju etike u trgovini;

ČLANSTVO:

Član Udruženja može biti svako lice koje prihvata ciljeve Udruženja i Statut, a na osnovu preporuke jednog od članova u skladu sa kriterijumima koje utvrde organi Udruženja. Odluku o prijemu u članstvo donosi Upravni odbor. Redovan član se postaje potpisivanjem pristupnice i dostavljanjem podataka na osnovu poziva za priključenje.

PREDNOSTI:

1. BUDITE U DRUŠTVU PRIVREDNIKA

Mreža privrednika iz oblasti trgovine omogućava ti da upoznaš i ostvariš kontakt i saradnju s kolegama iz raznih oblasti. Razmeni iskustva i znanja iz struke, BUDI DRUŠTVO!

2. OSTVARITE POGODNOSTI PRI NABAVKAMA

Prilikom nabavke robe ostvarite pogodnosti i bolje uslove saradnje od dobavljača sa kojima sarađujemo. U koliko već sarađujete sa nekim od dobavljača sa naše liste uslovi će vam se preneti automatski prilikom prijema u članstvo. Olakšajte i poboljšajte poslovanje.

3. KONSULTUJTE SE

Imate neki problem u poslovanju ? Nije problem, obratite se našoj pravnoj službi za savet i iskoristite pogodnosti kao član.

4. BUDITE INFORMISANI AKTUELNOSTIMA IZ STRUKE

Članstvom u Udruženju ćete uvek biti u toku sa najnovijim dešavanjima, akcijama, pogodnostima pri kupovini, izmenama Zakona koje prati pravna služba itd ... Društvo trgovaca ima jednostavan sistem obaveštavanja gde svi članovi u isto vreme dobiju neophodnu informaciju. Budite u toku !

5. UNAPREDITE SVOJE ZNANJE I VEŠTINE

Mininistarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija u saradji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu redovno organizuje besplatne edukacije, te poziva Društvo trgovaca da obezbede mesta za svoje članove, prilagođene potrebama članstva, na kojima su predavači priznati stručnjaci iz naše, ali i drugih srodnih oblasti.

ŽELITE DA SE UČLANITE?

U odeljku V statuta su regulisani uslovi i procedura za pristupanje društvu, prava i obaveze članova , kao i razlozi i način prestanaka članstva:

STATUT DRUŠTVA TRGOVACA NOVI SAD

a
320

ZADOVOLJNIH ČLANOVA

Ukupan broj privrednih subjekata koji su članovi Društva.